Клиенти

Клиенти

Клиентите на ТРАНСЛЕГ – ПРЕВОДИ БГ ООД

Сред нашите клиенти са:

клиенти

клиенти

ЗАД Армеец – част от групата „Химимпорт”, един от най-големите холдинги в България, която обединява над 70 дъщерни и асоциирани дружества, осъществяващи дейност в различни сектори от българската икономика – предимно в областта на транспорта и финансите, както и в производствената сфера.


ДЗИ

Държавният застрахователен институт (ДЗИ) – дружеството с най-дълга история и опит на българския застрахователен пазар.Компанията, символ на „застраховане” в България, разработва и предлага пълна гама продукти в направления Общо застраховане и Животозастраховане, както и продукти, свързани с покриване на здравни рискове.


Софарма АД

Софарма АДедна от водещите фармацевтични компании в България, известна със създаването на висококачествени лекарствени продукти.


ЦКБ

Централна Кооперативна Банка (ЦКБ) – универсална търговска банка, която принадлежи към финансовата структура на ЦКБ Груп ЕАД. Заедно с другите финансови дружества, предлага пълната гама от услуги в областта на финансовото посредничество, продукти и услуги.


клиенти

клиенти

ПСТ ГРУП ЕАД – дружество с над 45-годишна история, водещо в строителството на магистрали, изграждане, реконструкция и рехабилитация на пътища и пътни съоръжения, градски комуникации. ВиК инфраструктура, газоснабдителни системи, системи за депониране и управление на битови и промишлени отпадъци, жп инфраструктура, мостово строителство, високо строителство, производство на пътни знаци и други средства, осигуряващи безопасност на движението.


"Максима Груп" 

Максима Групверига магазини „Т-Маркет“


МВР
Министерството на вътрешните работи  (МВР)

Магнум-Д ЕООД

Магнум-Д ЕООД е собственик на верига магазини  ТЕХМАРТ и официален представител и вносител на климатични системи с марка MIDEA и АUX

Арко Имоти ЕООД 

Arco Real Estate е част от Arco Vara – водеща група компании в областта на недвижимите имоти, основана през 1992 г. в Естония. В България от 2006 г., предлагайки широка гама от брокерски, оценителски и консултантски услуги на пазара. Фирмата също така развива и експлоатира проекти BLVD Residence и LIVD Apartments.


клиенти

клиенти

„Сензор-Найт индастриъл“ – Белгийската фирма е част от холдинга Elex и вече седем години прави в Ботевград температурни сензори за водещи производители като Volkswagen Grоup.


клиенти

клиенти

My Day – Компанията е основана през март 2001 г. Като част от MEGGLE Германия и CODAP Италия, компанията притежава ноу-хау и способността да произвежда както стабилни продукти по немски рецепти, така и уникално вкусни италиански продукти.


Каолин 

Каолин – част от германската група Quarzwerke, регионален лидер в сектора на индустриалните минерали, с минни и производствени бази в четири държави и продажби в 36 страни от Европа, Азия и Африка.


Евроинс

Застрахователно дружество ЕВРОИНС АД – една от първите застрахователни компании в България получила лиценз за Общо застраховане


Елпром Трафо

Елпром Трафо СН АД е утвърден производител на маслени разпределителни трансформатори с близо 50-годишна история. Носител на Златни медали и дипломи в категория Електроника, електротехника и информационни технологии


Сико Транс АД

Сико Транс АД – цялостни решения за международен и вътрешен транспорт, дистрибуция и складиране на територията на Европа.


Мауер Локинг Системс

Мауер Локинг Системс – Електронни брави с чип. Брави с безконтактни карти. Контрол на достъпа. Секретни патрони. Брави за врати. Сейфове. Дръжки за врати. Секретни заключващи системи. Секретни ключалки. Обков. Брави с карти.


Голдеър хендлинг България

Goldair Handling е водеща сертифицирана компания в Гърция, изпълняваща авиационни услуги. Нейна дъщерна фирма е ГОЛДЕЪР ХЕНДЛИНГ БЪЛГАРИЯ ООД, която през юни 2010 година, придобива пълен лиценз за обработване на международното летище София.


клиенти

клиенти

КЕН – Месопреработка – производство на малотрайни и трайни колбаси


За нас

Преводачески услуги

Полезно