Преводачески услуги

Преводачески услуги – превод и легализация на официални документи на ниски цени и кратки срокове

Преводи – писмени и устни

Нашите професионални преводачи имат богат опит в устните и писмените преводи на различни текстове, сред които официални документи, икономически, технически, правни, медицински и други текстове, както и творчески превод.

Заверки и легализация на документи

Оторизирани сме да заверяваме официални преводи, като заклет преводач. Оказваме и съдействие за легализация на документи с апостил от държавни институции и учреждения, както и от чужди дипломатически представителства в Бълагрия.

Преводачески услуги

Преводаческа агенция “АПОСТИЛ“ предлага преводи за повече от 40 езика, с различни възможности за езикови комбинации. Извършваме преводи от и на разпространени езици, като английски, немски, френски, испански, италиански, руски, турски, гръцки. Нашите преводачи предлагат и преводачески услуги от и на редки езици, сред които китайски, японски, иврит и други.
Извършваме преводи на документи на различна тематика и степен на сложност. Имаме опит както в еднократните преводи, така и с дългосрочни сътрудничества в предлагане на преводачески услуги – както с корпоративни, така и с частни клиенти.
Можем да Ви съдействаме с преводи на текстове от различна тематика и степен на сложност – от съдържание за уебсайтове и блогове, до специфични технически и терминологични текстове, като юридически или медицински документи, научни статии, финансови отчети и техническа документация.

 

Преводачески услуги от агенция "АПОСТИЛ"

 Преводачески услуги – преводи

Екипът ни от доказани с професионализма си преводачи с дългогодишен опит. За всяка тематика, разполагаме със специалист, който освен, че владее даден език, е подплатен и с подходящо образование. Сред тях има високо квалифицирани експерти в различни области, на които възлагаме заявки, които изискват по-специфичен подход.
Разчитаме на билингви, полиглоти, лингвисти и филолози, както и професионални преводачи, които работят на майчиния си език, когато е необходима изключителна прецизност при употребата на езика, така че да се предаде смисълът по най-близкия до говоримия език начин. Те са изключително подходящи при творчески преводи на маркетингово и бранд съдържание за компании, както и при преводи на художествени произведения, където смисълът трябва да бъде уловен и предаден по подходящ за аудиторията начин.
Разполагаме и със специалисти – преводачи, които имат знания и опит и в други области и са запознати терминологията и спецификата на предаване и оформяне на информацията в конкретната сфера. Услугите на преводачите ни, които са регистрирани индивидуално в списъка със заклети преводачи на МВнР са незаменими при подготовка на преводи, с цел легализация.
Специалистите ни могат да работят съвместно по проекти за преводи или самостоятелно, в зависимост от обема и сложността на заявката.

Дългогодишният ни опит ни е показал, че да преводаческите услуги не е просто работа. Всеки превод е изкуство, което изисква деликатно отношение, внимание към детайлите и висока степен на отговорност.

Професионални преводачески услуги

Преводачески услуги – Легализация

Сътрудничим си с частни фирми. Съдействаме на граждани от цяла България и хора от различни краища на Европа, Северна и Южна Америка и Азия. В замяна на това, те ни правят по-добри в това, с което се занимаваме. Те споделят опита си с нас, а ние трупаме знания, с които да консултираме всеки следващ поел по непознатите пътища на света.

  • Индивидуални граждани и семейства от цялата страна, които имат желание да започнат нов живот извън България и ни гласуват доверие да им съдействаме с необходимата документация;
  • Потоци от български студенти и кандидат-студенти с широк кръгозор за нови знания, които се стремят към конкурентоспособност на пазара на труда или спечелили възможност за обмен на знания в чужбина;
  • Външни кандитат-студенти, които се възползват от високото ниво на образование в България и ниските разходи, които го съпътстват.
  • Български фирми, чиято дейност е достатъчно развита и смело настъпват към нови територии;
  • Чуждестранни фирми, позитивно настроени към България, виждащи потенциалът й, и са готови да инвестират, за да се разраснат още повече.

Преводачески услуги

Преводаческа агенция

Преводи и легализация на документи от първа необходимост в чужбина
Тук в България всекидневно се нуждаем от някои документи, за да уредим съществуването си. В чужбина ситуацията не е по-различна. За да избегнем изненадите е добре предварително да се поинтересувате какви документи задължително трябва да подготвите.

Сътрудниците в офиса

При превода на документи допълнително внимание заслужават детайлите като ЕГН, дати, имена, суми, различни цифрови комбинации, кодове и резултати от медицински изследвания. За този вторичен контрол ангажимент имат нашите сътрудници в офиса ни. Те се грижат за оформлението на преводите, отговарят на запитвания, приема документи и дават консултация на място. На тях може да разчитате за компетентни съвети и информация по въпроси свързани с преводи и легализация, цени и срокове.
Освен това те са връзката Ви с преводача, който ще поеме вашите преводи. Ако имате специфични изисквания по работата с документите Ви, може да ги споделите със всеки от служителите. В състава ни има както възрастни с богат опит, така и млади, които реагират бързо във всякакви ситуации. Освен български, в офисът ни се говорят английски, руски и арменски език.

И пак за конфиденциалност

Хората често споделят притесненията си когато оставят документи. Ние от ТрансЛег сме запознати със Закона за защита на личните данни и стриктно спазваме разпоредбите му.
За да сте спокойни на кого доверявате документите си, личните си данни или дори бъдещи литературни шедьоври, ние Ви гарантираме пълна дискретност.
Вътрешната ни политика отрежда използването на декларация за конфиденциалност. Готови сме да я подпишем за всеки наш клиент!
Получете подробната информация за вашия превод още днес!

Ще се радваме да ви помогнем с превеждането на документа, избора на преводач, локализирането на приложението или сайта.
Преводаческа агенция “АПОСТИЛ“ ще отговори на всички ваши очаквания!
Поискайте оферта ТУК, независимо от местоположението си.