Контакти

За контакти, информация и безплатни консултации от преводаческа агенция „АПОСТИЛ“

Адрес

 

 Адрес: гр. София 1000, ул. „Пиротска“ №8 (безистен)

Близки обекти:
Офисът ни е в непосредствена близост до Централни софийски хали и метростанция „Сердика – 2“

Tранспорт:
трамвайни спирки:  трамваи №4, №12, №18, №20, №22
метростанции: „Сердика 1“ и „Сердика 2“

Работно време

от понеделник до петък
от 9:00 -18:00 часа, без обедна почивка

Форма за контакт
  Допълнителна информация за преводи и легализация за нови клиенти на агенция „АПОСТИЛ“

  Ние сме на ваше разположение, за да отговорим на всеки ваш въпрос, свързан с преводи на различни текстове, заверени преводи от заклет преводач за официални документи, издаване на апостили за документи, издадени от институции в Република България, както и други легализации на документи, издадени в чужбина. Сътрудниците ни са на ваше разположение по телефон, имейл, през контактната форма, както и на място, в офиса на преводаческа агенция „АПОСТИЛ“, за да предоставят детайлна информация за всичко, което ви интересува, във връзка с преводи, апостили, легализация и заверки на документи.

  Изпращане на заявки от нови клиенти на агенция за преводи и легализация на документи „АПОСТИЛ“

  Можете да се свържете с нас директно със заявка за превод – официални преводи на документи или неформални преводи за уебсайтове, маркетингови материали, както и за творчески преводи на и от 40 езика, сред които и редки. През формата за контакт или по някой от другите начини, описани по-горе, можете да заявите и легализация на различни документи – издаване на апостил, превод от заклет преводач и други.

  Въпроси по текущи заявки за заверки на документи, апостили и преводи от съществуващи клиенти

  Всеки наш клиент може да провери статуса на заявката си за преводи на документи или текстове, както и за заверки и легализация на документи, като се обади на посочените телефони, да ни посети на място в офиса, да ни напише имейл, или да изпрати запитването си през формата за контакт. Можете да се свържете с нас и за допълнителни уточнения и изисквания по вашата заявка – за специфични транслитерации или други въпроси, които могат да изникнат след подаване на заявката ви към „АПОСТИЛ“. Нашият екип е на разположение да отговори на всички ваши въпроси, както и да ви съдейства в комуникацията с преводача, който работи по вашите текстове.

  Качество, коректност и конфиденциалност на информацията

  Лицензирана агенция „АПОСТИЛ“ гарантира пълна поверителност на предоставената ни информация, независимо дали сте сключили договор за легализация и преводи с нас, или само сте изпратили запитване, с или без прикачени документи. Личните ви данни, както и всяка друга чувствителна информация, която сте споделили с нас, се пази стриктно и не се споделя с трети страни, освен за целите на изпълнение на договора ни с вас.

  За преводаческа агенция „АПОСТИЛ“

  Агенция за преводи и легализация на документи „АПОСТИЛ“ има сключен договор №1728 с Министерство на външните работи, под юридическото название ПРЕВОДИ БГ ООД. Партньорството ни с дирекция „Консулски отношения“, сектор „Легализации и заверки“ на МВнР ни прави лицензирана преводаческа агенция, която може да извършва официални преводи от заклет преводач, заверени пред нотариус и да издава апостили за официални документи, издадени от институциите в Република България.